ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Κακοκαιρία έως το Σάββατο – Κεραυνοί, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Ο καιρός χαλάει και πάλι και σύμφωνα με την ΕΜΥ θα επιδεινωθεί από απόψε.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Κακοκαιρία έως το Σάββατο – Κεραυνοί, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Ο καιρός χαλάει και πάλι και σύμφωνα με την ΕΜΥ θα επιδεινωθεί από απόψε.

Έτσι, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (01-09-2022) έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 57.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...