ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Παπαγιάννη η Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ! (Pic)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ. «Κόπηκε» από τον Ιτούδη ο Μποχωρίδης.

Με Παπαγιάννη η Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ! (Pic)

Πάρα πολύ ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Ιτούδη και την Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Παπαγιάννη για τις υποχρεώσεις της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, καθώς φαίνεται πως ο Έλληνας σέντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Παπαγιάννης θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην Εθνική, καθώς «κόπηκε» την τελευταία στιγμή ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η 12άδα:

Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.