ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όσα έκανε ο Γκριγκόνις κόντρα στη Σλοβενία (Vid)

Ο νέος σταρ του Παναθηναϊκού σημείωσε 18 πόντους στην ήττα της Λιθουανίας από τη Σλοβενία.

Όσα έκανε ο Γκριγκόνις κόντρα στη Σλοβενία (Vid)

Μια ομάδα μόνος του ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, αλλά δεν στάθηκε ικανή η απόδοσή του να στεφθεί και με νίκη για την «Λιετούβα».

Ο Γκριγκόνις ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους (με 4/5 δίποντα, 2/8 τρίποντα και 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, με τον νέο παίκτη του «τριφυλλιού» να λαμβάνει εκ μέρους της ομάδας του τη μεγαλύτερη αξιολόγηση.

Δείτε σε βίντεο την σπουδαία εμφάνισή του:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.