ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό!»

Ξεκάθαρος ο Κάρλος Ζέκα σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ζέκα: «Στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό!»

Ξεκάθαρος ο Κάρλος Ζέκα σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο διεθνής χαφ της Κοπεγχάγης και πρώην του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό και απάντησε σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του στη χώρα μας.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ζέκα στο sport24

Θα σκεφτόσουν την επιστροφή σου στην Ελλάδα ή το έχεις βγάλει από το μυαλό σου; Πέρασες πολλά χρόνια εδώ και δέθηκες με τον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου να επιστρέψω. Θα δούμε τι θα πει το μέλλον. Επέστρεψαν από έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός για δέκα μήνες και δεν μπορούσα να παίξω δύο σερί παιχνίδια. Πρώτα να είμαι καλά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου στην Κοπεγχάγη. Δεν κλείνω ποτέ την πόρτα για επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά μόνο για τον Παναθηναϊκό. Εκτός βέβαια αν μου κλείσει αυτός την πόρτα (γέλια)».

Ένα σχόλιο και για την Εθνική του Πογέτ…

«Δεν ήμουν μαζί με τα παιδιά και δεν έχω πολλά λόγια να πω. Οι Έλληνες φίλαθλοι και εγώ μαζί τους, βλέπουμε ότι πάμε πολύ καλά. Έχουμε πάει εξαιρετικά σε αυτά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, έχουμε ήδη βγει πρώτοι στον όμλο και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.