ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διετές συμβόλαιο στους Μπουλς ο Παππάς!

Μετά τον Παναθηναϊκό ήρθε η ξενιτιά για τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων».

Διετές συμβόλαιο στους Μπουλς ο Παππάς!

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανοίξει ο Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, που θα αποτελεί το «μάτι» των Σικάγο Μπουλς στην Ευρώπη.

Ο Παππάς που απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για λογαριασμό της ομάδας του ΝΒΑ για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους Μπουλς να εκτιμούν τις δυνατότητες του αλλά και την πολυετή πείρα του στο «τριφύλλι».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 35.590 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.