ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός ο Χουάνκαρ με Λεβαδειακό – Η αποστολή του «τριφυλλιού» (Pic)

Με τον Χουάνκαρ να τίθεται εκτός αποστολής για το ματς με το Λεβαδειακό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Εκτός ο Χουάνκαρ με Λεβαδειακό - Η αποστολή του «τριφυλλιού» (Pic)

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς κόντρα στους Βοιωτούς το Σάββατο το βράδυ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Ο Χουάνκαρ ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή των «πρασίνων» με το Σέρβο τεχνικό να παίρνει στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές.

Στα της τελευταίας προπόνησης τώρα, οι «πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπερνάρ και Σένκεφελντ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το πέρας της προπονήσεως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...