ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό η Παθιακάκη

Την απόκτηση της Χριστίνας Παθιακάκη για την ομάδα ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκό η Παθιακάκη

Στην απόκτηση της Χριστίνας Παθιακάκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου προχώρησε ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του την 22χρονη Ελληνίδα χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Χριστίνα Παθιακάκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε το «τριφύλλι» στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και την προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Χριστίνα Παθιακάκη εντάσσεται στον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσει την ομάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου και αγωνίζεται.

Η 22χρονη εγγονή του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη που είναι φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών από το 2016 έως το 2020 και στην Αγ. Παρασκευή τη σεζόν 2020-2021. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Θεόνη Τρικάλων».

Σε δήλωση της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.