ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Εντυπωσιακή η παράδοση με Βαζέχα στην κορυφή!

H σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό θα είναι η 19η συνολικά με τις 11 να έχουν διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και τις 8 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Εντυπωσιακή η παράδοση με Βαζέχα στην κορυφή!

H σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό θα είναι η 19η συνολικά με τις 11 να έχουν διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και τις 8 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου 1987, στο παρθενικό ματς για τον Λεβαδειακό στην Α’ Εθνική. Στο ΟΑΚΑ με τα γκολ του Βαγγέλη Βλάχου (18’) και Χρήστου Δημόπουλου (31’) το τριφύλλι. επικράτησε με 2-1.

Τα δύο τελευταία τους παιχνίδια στο “Απόστολος Νικολαΐδης” ολοκληρώθηκαν με 0-0, αφού τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 δε σημειώθηκαν τέρματα στα παιχνίδια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτές οι δύο ισοπαλίες είναι και οι μοναδικές που έχει αποσπάσει ο Λεβαδειακός ως φιλοξενούμενος, ενώ είναι και τα μοναδικά ματς που έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Η μοναδική του εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν στις 5 Ιανουαρίου 2013 και ήταν με 2-1.

Ο Κριστόφ Βαζέχα με 8 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Τοτσέ με 3 τέρματα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

18 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ 15 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 1 ΝΙΚH ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΓΚΟΛ: 41-3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.