ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Οι «πράσινες» ευχές στον Άνθιμο Καψή! (Pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε μέσω social media, στον άλλοτε σπουδαίο ποδοσφαιριστή, Άνθιμο Καψή.

Οι «πράσινες» ευχές στον Άνθιμο Καψή! (Pic)

Ο Άνθιμος Καψής συμπληρώνει σήμερα 72 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανάρτηση ευχήθηκε στον άλλοτε κεντρικό αμυντικό του «τριφυλλιού» που τίμησε τη φανέλα των «πρασίνων» για 15 χρόνια.

«Ο σπουδαίος Άνθιμος Καψής, ένας άνθρωπος που τίμησε 15 χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συμπληρώνει σήμερα 72 χρόνια ζωής. Του ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία!»αναφέρουν οι «πράσινοι».

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ