ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κρήτη

Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:13 το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη.

Ισχυρός σεισμός  ταρακούνησε την Κρήτη

Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:13 το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη.

Ο σεισμός σύμφωνα με το γεοδυναμικό ινστιτούτο, είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Ζάκρου και το εστιακό του βάθος είναι 4,7 χιλιόμετρα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει το cretalive ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Κρήτης, όπως και στο Ηράκλειο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης ανάφερε ότι δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον σεισμό. Ανέφερε ότι η δόνηση ήταν αισθητή και ότι πάντα υπάρχει μια ανησυχία στους κατοίκους, «αλλά η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει».

Από την άλλη ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στο MEGA ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός στην ΝΑ Κρήτη και κυρίως στην Ιεράπετρα, είναι μεγέθους 5.2 Ρίχτερ, κάπου 30 χιλιόμετρα νότια της Ιεράπετρας, πάνω στο ελληνικό τόξο. Δεν είναι ανησυχητικό, η περιοχή ένα ιστορικό αλλά είναι μακριά από τα οικιστικά κέντρα και σε πάνω στο ελληνικό τόξο είναι σύνηθες. Δεν υπάρχει συσχέτιση του σεισμού της Σάμου με αυτόν της Κρήτης».

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.