ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το… βιολί του ο Αϊτόρ

Πέρσι τελείωσε τη σεζόν με εννιά γκολ και δέκα ασίστ. Φέτος έχει ξεκινήσει με ένα γκολ και δύο ασίστ σε τρία παιχνίδια.

Το... βιολί του ο Αϊτόρ

Προφανώς σκέφτεται διάφορα πράγματα ο Γιοβάνοβιτς προκειμένου να δει πως θα τους… χωρέσει όλους από τη μέση και μπροστά. Ακόμα και τώρα, που δεν έχει τον Μπερνάρντ έτοιμο, που δεν έχει πάρει ακόμα έναν επιπλέον χαφ για να γεμίσει το ρόστερ του με περισσότερες επιλογές. Ήθελε να δώσει στον Βέρμπιτς την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα, προκειμένου να του δώσει και αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, ήθελε να δώσει ανάσες στον Ρούμπεν που είναι σπάνιο να μην τον βλέπουμε στην ενδεκάδα. Έχει σύμβει 2-3 φορές ακόμα μόνο από πέρσι που ήρθε.

Μέσα στις σκέψεις του Γιοβάνοβιτς είναι και η χρησιμοποίηση του Αϊτόρ στον άξονα. Πιο… μέσα στο γήπεδο. Το είδαμε να συμβαίνει με τον Λεβαδειακό και διαπιστώσαμε δύο πράγματα: πρώτον πόσο πολύτιμος είναι ο Ισπανός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Δεύτερον, πόσο λείπει από την αριστερή πτέρυγα όταν δεν είναι εκεί. Οι πράσινοι σχεδόν σε όλο το ματς πήγαιναν μόνο στα δεξιά με τον Παλάσιος.

Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε στο τέλος για τον Αϊτόρ και έδειξε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη γενικότερη νοοτροπία του παίκτη. Τι είπε με λίγα λόγια; Πως όπου κι αν τον βάλεις, θα σου παίξει αυτό που ξέρει. Και θα είναι καθοριστικός. Το ίδιο έκανε και με τον Λεβαδειακό, το ίδιο έκανε και στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Τρεις νίκες έχει ο Παναθηναϊκός και αν δεις τη στατιστική θα τον βρεις μέσα τον Καταλανό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 1-0 επί του Ιωνικού ήρθε με δικό του γκολ με πέναλτι. Στην Κρήτη δημιούργησε το 2-0 για τον Σπόραρ. Και με τον Λεβαδειακό είναι αυτός που εκτελεί το φάουλ για την κεφαλιά νίκης του Βέρμπιτς. Ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ για τον Αϊτόρ που πέρσι τα… έσπασε. Είχε εννιά γκολ και δέκα ασίστ σε 37 παιχνίδια. Και συνεχίζει το… βιολί του και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.