ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό η Πότερ: «Μας περιμένει πολύ δουλειά»!

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αφίχθη η Καναδή σέντερ, Έμιλυ Πότερ.

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό η Πότερ: «Μας περιμένει πολύ δουλειά»!

Έφτασε στην Αθήνα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, η Έμιλυ Πότερ.

Η Καναδή σέντερ ύψους 1.96μ. έφτασε στην πρωτεύουσα με όνειρα και φιλοδοξίες να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε η τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού» Λολίτα Λύμουρα όπου την καλωσόρισε και την έκανε να νιώσει αμέσως μέρος της μεγάλης πράσινης οικογένειας.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της Πότερ στο www.pao1908.com επισήμανε: «Είμαι ευτυχισμένη που επέστρεψα στην Ελλάδα και φυσικά που θα αγωνιστώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μας περιμένει πολύ δουλειά εμένα και τις συμπαίκτριες μου και ανυπομονώ να μπω και να αγωνιστώ στο γήπεδο μας. Η σεζόν είναι απαιτητική και από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να εκπληρωθούν οι στόχοι μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.