ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Μαυρίδης στο P24podcast: «Μοναδικά τα όσα έζησα το Σάββατο στη Λεωφόρο – Μπορεί το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός» (aud)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν σκάουτερ των ακαδημιών, Κώστας Μαυρίδης, φιλοξενήθηκε στο podcast του Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε στα όσα έζησε την Σάββατο στη Λεωφόρο, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Μαυρίδης στο P24podcast: «Μοναδικά τα όσα έζησα το Σάββατο στη Λεωφόρο - Μπορεί το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός» (aud)

O Κώστας Μαυρίδης, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος το όνομα του οποίου βρίσκεται στη φετινή επετειακή εμφάνιση του τριφυλλιού, στάθηκε στην μοναδική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, αλλά και στο τριφύλλι που δείχνει φέτος ικανό να διεκδικήσει στα ίσα ξανά και τους δύο εγχώριους τίτλους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού, που όπως τόνισε: «Η σύνδεση του κόσμου με την ομάδα είναι το πιο σημαντικό όπλο της. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση τα όσα είδα το Σάββατο. Οι φίλαθλοι μας δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν, ακόμα και όταν η ομάδα δεν έπαιζε τόσο καλά. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί τόσο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και από την εικόνα της ομάδας κατά την περσινή σεζόν».

Ταυτόχρονα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρα από εξαιρετικός προπονητής, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Έχει στρώσει την ομάδα και έχει κερδίσει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του. Ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ακόμα και όσοι μπαίνουν αλλαγή δίνουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα χρειάζεται αυτή την ηρεμία και να βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη».

Τέλος δεν παρέλειψε να σταθεί στην τρομερή δουλειά που γίνεται στις πράσινες ακαδημίες: «Όλοι στις ακαδημίες κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ο καθένας έχει το ρόλο του. Εγώ για παράδειγμα «οργώνω» την Ελλάδα, προκειμένου να βρω ταλέντα. Ο Βαγγέλης Σάμιος κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά. Επίσης, μεταγραφές όπως αυτή του Αλεξανδρόπουλου μας κάνουν ακόμα πιο χαρούμενους. Είναι και για μας μία είδους επιβράβευση αυτό. Πιστεύω ότι ο Σωτήρης θα πάει πολύ καλά και θα εξελιχθεί εκεί. Το εύχομαι από καρδιάς».

Όλα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Κώστας Μαυρίδης,  στο Podcast που ακολουθεί:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ