ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ενίσχυση στα χαφ και η τελική ευθεία

Αντίστροφη μέτρηση στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Παναθηναϊκός: Η ενίσχυση στα χαφ και η τελική ευθεία

Απομένουν 10 ημέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ενίσχυσή του στα χαφ.

Ο στόχος είναι γνωστός και δεδομένος: Δυο κεντρικοί μέσοι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας θα είναι πιο έμπειρος σε υψηλό επίπεδο και ο δεύτερος- που θα προορίζεται για τη θέση πίσω από τον Μπερνάρ- πιο νέος και εξελίξιμος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βάλει στο μικροσκόπιο τις περιπτώσεις που εξετάζει και σύντομα αναμένεται η τελική απόφαση από τον Σέρβο προπονητή, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι τώρα δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό και όλα όσα ακούγονται ως φήμες ή γράφονται δεν προκύπτουν. Οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται κρατώντας «επτασφράγιστο μυστικό» τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά δεν αργεί η στιγμή των εξελίξεων στο κομμάτι της ενίσχυσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.