ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του και φουλάρει για να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΑΕΚ!

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Από σήμερα λοιπόν το τριφύλλι ουσιαστικά ξεκινάει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως πριν από κάθε ντέρμπι έτσι και σε αυτό αναμένεται να ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Άλλωστε αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πολλοί τόσο από το σωστό διάβασμα του αντιπάλου όσο φυσικά και από την τακτική προσέγγιση του τριφυλλιού.

Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να έχει ξανά στην διάθεση του τον Χουάνκαρ ενώ στην ενδεκάδα θα βρίσκονται και οι Ρούμπεν – Μάγκνουσον ενώ θα φανεί το αν θα είναι 100 % έτοιμος ο Σένκεφελντ. Επιπρόσθετα, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μπερνάν, αν φυσικά δείξει και στις προπονήσεις ότι είναι στο 100%.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι αυτό, που στόχο έχει τη νίκη, η οποία φυσικά θα του δώσει τόσο ψυχολογικό όσο και βαθμολογικό μπουστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.