Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γεμάτο «οπλοστάσιο» με ΑΕΚ – Με περισσότερες επιλογές το «τριφύλλι»

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης και όλα του «όπλα» στο ντέρμπι της Κυριακής.

Η προπόνηση της Τρίτης έκρυβε ευχάριστά νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είδε τον Μπερνάρ να ενσωματώνεται στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφει από τον τραυματισμό του έπειτα από σχεδόν ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» αν όλα πάνε καλά μέχρι την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο τέλος της εβδομάδας, θα παραταχθούν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πλήρης. Μάλιστα αυτό θα συμβεί στο πρώτο κιόλας ντέρμπι της σεζόν, με το «τριφύλλι» να έχει μπροστά του το πρώτο κρίσιμο crash test.

Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει περισσότερες διαθέσιμες επιλογές τόσο για το βασικό σχήμα, όσο και στον πάγκο. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και μένει να δούμε αν θα παίξει στο πλευρό του Πούγγουρα, ή αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής από την αρχή στον Σένκεφελντ.

Από κει και πέρα, μένει να φανεί αν θ΄ αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα και ο Μπερνάρ ή θα έρθει από τον πάγκο, καταγράφοντας τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την «πράσινη» φανέλα.

Όλα όπως προαναφέραμε θα κριθούν στις τελικές δοκιμές που θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς, που επιθυμεί να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός έτοιμος για να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, μένοντας παράλληλα και μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Exit mobile version