ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Τα… όπλα για τη νίκη επί της ΑΕΚ

Η επιθετική τριπλέτα συν τον Πέρεθ αποτελούν τα μεγάλα... όπλα του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί της ΑΕΚ. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Παναθηναϊκός: Τα... όπλα για τη νίκη επί της ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι πράσινοι με το 3 στα 3 στην πλάτη τους θέλουν να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο μπουστ ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό είναι το πρώτο ντέρμπι που δίνει το τριφύλλι για τη φετινή σεζόν.

Οι πράσινοι φυσικά θέλουν τη νίκη και με την επιθετική τριπλέτα που έχουν δείχνουν ικανοί να τα καταφέρουν. Φυσικά σε ένα τέτοιο ματς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που η απόδοσή του θα παίξει μείζονα ρόλο στο αν θα μπορέσουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το κυριακάτικο ματς.

Πρώτα απ΄ όλα είναι εύλογο να αναφερθούμε στον Ρούμπεν. Ο Ισπανός μέσος φτιάχνει όλο το παιχνίδι της ομάδας. Άλλωστε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό η απουσία του ήταν εμφανής. Στο ματς με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει ξανά βασικός και το πως θα αγωνιστεί θα επηρεάσει άμεσα το τριφύλλι. Ο Ρούμπεν προσδίδει ηρεμία στο κέντρο της ομάδας, βοηθάει τα μέγιστα στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ με τις μακρινές πάσες του μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στις αντίπαλες άμυνες.

Παράλληλα, στο αμυντικό σκέλος είναι πάρα πολύ καλός και δεν είναι τυχαίο ότι στα περισσότερα ματς που αγωνίζεται τα αντίπαλα χαφ δεν μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο τριφύλλι. Είναι ένα κομπιούτερ στην μεσαία γραμμή της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει πολλά από αυτόν.

Εξίσου σημαντικοί βέβαια είναι και οι Παλάσιος – Αϊτόρ. Τα δύο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ήταν οι MVP της περσινής σεζόν και φέτος έχουν ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησαν. Ο πρώτος έχει πετύχει ένα τέρμα και είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας σε κάθε παιχνίδι και ο δεύτερος έχει σκοράρει ένα τέρμα ενώ έχει μοιράσει ήδη δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Την Κυριακή λοιπόν οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην Ένωση. Έχουν δείξει ότι είναι επικίνδυνοι τόσο με την μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς. Έχουν επαφή με ρα τα δίχτυα, έχουν ταχύτητα ενώ μπορούν να τροφοδοτήσουν κατάλληλα και τον Σπόραρ.

Αυτός λοιπόν είναι και ο τέταρτος παίκτης – κλειδί για το τριφύλλι. Ο Σλοβένος φορ έχει δώσει τα πρώτα διαπιστευτήρια του. Αυτή τη στιγμή σε 4 αγώνες μετράει δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Τα προβλήματα που δημιουργεί στις αντίπαλες άμυνες είναι πολλά και μάλιστα ανοίγει και χώρους στους υπόλοιπους παίκτες της επίθεσης με τις κινήσεις του. Στο ματς με την ΑΕΚ λοιπόν η ευστοχία του και γενικότερα η απόδοσή του θα παίξει ρόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...