ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον εκλεκτό του Ιβάν για τα χαφ

Τρέχει για την απόκτηση κεντρικού μέσου ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον εκλεκτό του Ιβάν για τα χαφ

Τρέχει για την απόκτηση κεντρικού μέσου ο Παναθηναϊκός.

Οι μέρες περνούν, η κλεψύδρα αδειάζει και το “τριφύλλι” έχει ως στόχο την απόκτηση δυο παικτών για τη μεσαία γραμμή.

Ολα δείχνουν ότι τουλάχιστον για τον έναν ποδοσφαιριστή που θα επιλεχθεί για να αποτελέσει το βασικό “οκτάρι” ενόψει της νέας σεζόν, οι “πράσινοι” θα κινηθούν άμεσα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανάψει το πράσινο φως και θα τρέξουν οι διαδικασίες για να ντυθεί ο εκλεκτός στα πράσινα.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μην μπούμε σε ονοματολογία. Άλλωστε, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό και μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην “αγορά”, ο Σέρβος προπονητής τους έχει περάσει από μικροσκόπιο και σύντομα θα γνωρίζουμε που θα καταλήξει. Ο στόχος είναι ο παίκτης που θα έρθει να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.