ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό καρφωμένο στην ΑΕΚ

Απόλυτα προσηλωμένοι είναι στον Παναθηναϊκό στο ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό καρφωμένο στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός δίνει μια κρίσιμη αναμέτρηση την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο και θέλουν να τον κάνουν χαρούμενο.

Απο την άλλη ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς κρατάει χαμηλά την μπάλα και βοηθάει τα μέγιστα ώστε οι ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε είναι κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.