ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Πρεμιέρα με ευκαιρίες στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Πρεμιέρα με ευκαιρίες στο Γιουρόπα Λιγκ

Το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ παίρνουν τη σκυτάλη από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρεμιέρα στις δύο διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ σήμερα, Πέμπτη (08/09) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι συνολικά προτάσεις.

Δε λείπουν φυσικά και οι επιλογές από το Ευρωμπάσκετ, με την Ελλάδα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων αντιμετωπίζοντας την Εσθονία. Όλα τα παιχνίδια θα τα βρείτε στο bwin app με τεράστια γκάμα από στοιχηματικές αγορές και πλήθος από ειδικά στοιχήματα!

Στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο ματς του στο Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Ναντ. Ένα θετικό αποτέλεσμα αποτελεί το στόχο των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι βρίσκουν απέναντί τους μία ομάδα που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της! Προτιμούμε να μην ασχοληθούμε με τελικό νικητή, αλλά να στρέψουμε το βλέμμα μας στις αγορές των γκολ.

Ενδιαφέρον ματς διεξάγεται στη Λευκωσία, εκεί όπου η Ομόνοια υποδέχεται την Σερίφ Τίρασπολ. Κατάφεραν να φτάσουν στους ομίλους αποκλείοντας με δύο νίκες τη Γάνδη οι Κύπριοι, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ, και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Οι Μολδαβοί μπορεί να έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά σίγουρα δεν τρομάζουν.

Δείτε όλες τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος του Betarades.gr εδώ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE