ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Editorial: Μονόδρομος η αλλαγή του Σιδηρόπουλου

Το απόλυτο μπάχαλο με την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον διαιτητή Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ πρέπει να λάβει τέλος άμεσα. Η θέση του panathinaikos24.gr.

Editorial: Μονόδρομος η αλλαγή του Σιδηρόπουλου

Το απόλυτο μπάχαλο με την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον διαιτητή Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ πρέπει να λάβει τέλος άμεσα.

Από νωρίς, ο Μπένετ κατάφερε να βάλει μπουρλότο στο πρωτάθλημα μετά τον ορισμό του Έλληνα ρέφερι στο παιχνίδι της Κυριακής. Πρόκειται για μια απόφαση – πρόκληση, δίχως ουσιαστική εξήγηση και που μόνο κακό κάνει. Άλλωστε, οι σημερινές αλυσιδωτές αντιδράσεις και τα όσα συμβαίνουν τόσο στην Κεντρική Επιτροπή όσο και στις τάξεις των φιλάθλων, το αποδεικνύουν.

Δεν πρέπει να πάμε σε ένα ντέρμπι με την καχυποψία στα ύψη και με τον κόσμο στα κάγκελα! Δε βοηθάει πουθενά η απόφαση Μπένετ να ορίσει τον Σιδηρόπουλο. Αντιθέτως, πέρα από τις απορίες που δημιουργεί (θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ ορίστηκε ξένος διαιτητής), βάζει το παιχνίδι σε ένα καθεστώς επικίνδυνο αναφορικά με τις αντιδράσεις στο πρώτο σφύριγμα και όχι μόνο. Δε θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς.  Ο ορισμός είναι σκάνδαλο και πρόκληση μαζί απ’ όποια πλευρά και να το δεις.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η αλλαγή του Σιδηρόπουλου αποτελεί μονόδρομο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Οι τόνοι έχουν σηκωθεί επικίνδυνα και μόνο έτσι θα πέσουν. Κανείς δε θέλει τον Έλληνα διαιτητή στο μεγάλο παιχνίδι. Το γιατί συμβαίνει αυτό θα πρέπει να το αναρωτηθεί ο ίδιος και οι συνάδελφοί του. Δεν είναι δική μας δουλειά. Το βέβαιο είναι ότι θα πρέπει άμεσα να αλλάξει η απόφαση και να οριστεί ξένος διαιτητής στο ντέρμπι, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ας μην παίξουν άλλο με τη φωτιά οι υπεύθυνοι και ας πάρουν τη σωστή απόφαση τώρα.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.