ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Ακυρώθηκε ο ορισμός Σιδηρόπουλου, ψάχνουν για ξένο διαιτητή για το ντέρμπι

Ο Μπένετ συμφώνησε με την πρόταση Μπαλτάκου και έτσι η ΚΕΔ ψάχνει για ξένο διαιτητή ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Οριστικό: Ακυρώθηκε ο ορισμός Σιδηρόπουλου, ψάχνουν για ξένο διαιτητή για το ντέρμπι

Ο Τάκης Μπαλτάκος επικοινώνησε με τον Μπένετ, προκειμένου να αλλάξει ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο ξένος αρχιδιαιτητής συμφώνησε και σημείωσε ότι ήθελε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές. Βέβαια ανέφερε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν αντιδράσεις θα ορίζει μόνο ξένους διαιτητές στους αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανέφερε: «Ο κύριος Μπένετ μου είπε ότι θέλησε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, όμως από τη στιγμή που αντιδρούν όλες οι ομάδες δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με τη σύσταση και όλα τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων θα γίνουν με ξένους διαιτητές».

Όπως γίνεται πλέον σαφές αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητές θα υπάρξει αναβολή  του ντέρμπι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.