ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φωνή και πάθος στις κερκίδες: Η Λεωφόρος όπως πρέπει και την Κυριακή!

Το "Απόστολος Νικολαϊδης" θα είναι κατάμεστο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με φωνή, παλμό και τίποτα περισσότερο.

Φωνή και πάθος στις κερκίδες: Η Λεωφόρος όπως πρέπει και την Κυριακή!

Το “Απόστολος Νικολαϊδης” θα είναι κατάμεστο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με φωνή, παλμό και τίποτα περισσότερο.

Οι τόνοι έχουν ανέβει από χθες, μετά τα φοβερά και τρομερά κατορθώματα της ΚΕΔ και του αρχιδιαιτητή, Μπένετ. Ακολούθησαν οι σημερινές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της κεντρικής επιτροπής και η απόφαση να ακυρωθεί ο προκλητικός και ανόητος ορισμός του διαιτητή Σιδηρόπουλου για να βρεθεί ξένος διαιτητής. Εν ολίγοις: Ο ίδιος ο Μπένετ πήγε να τινάξει ένα ντέρμπι στον αέρα και τώρα προσπαθεί να τα μαζέψει. Πάμε παρακάτω…

Απαιτείται απ’ όλους ψυχραιμία. Ακολουθεί το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν σε ένα γήπεδο που θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Η Λεωφόρος θα είναι ξανά “καμίνι”, ο κόσμος θα προσπαθήσει να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και να τους σπρώξει προς τη νίκη. Με φωνή και παλμό, όπως κάνει πάντα. Τίποτα περισσότερο δεν πρέπει να συμβεί και άπαντες οφείλουν να το έχουν στο μυαλό τους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν δυναμική παρουσία όπως ξέρουν και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα δώσει φτερά στους “πράσινους” και θα αποτελέσει εφιάλτη για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ολα αυτά μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό και οπαδικό πλαίσιο. Δίχως την παραμικρή ακρότητα και χωρίς κανένας να ξεφύγει. Ας επικρατήσει απ’ ολους η ψυχραιμία και η Λεωφόρος να είναι την Κυριακή όπως πρέπει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.