ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις χαφ που έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση χαφ.

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις χαφ που έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση χαφ.

Οι μεταγραφές ή η μεταγραφή κεντρικού μέσου θα γίνουν τις τελευταίες ημέρες της περιόδου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει (με καθυστέρηση) έπειτα από πολύ ψάξιμο στον εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή ενόψει της νέας σεζόν. Το ποιος θα είναι ο παίκτης ή οι παίκτες που θα αποκτηθούν δεν το γνωρίζει κανείς, αφού δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό.

Πάντως, αν ρίξει κανείς μια ματιά σε ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι πρόσφατα, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει όσο το δυνατόν πιο έτοιμο παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι είτε η ομάδα θα αποκτήσει χαφ που δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα, είτε κάποιον που δεν είναι καιρό ελεύθερος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με πολύ καλή περίπτωση είναι ο Φίλιπ Μπράνταριτς. Ο Κροάτης που μέχρι πέρυσι ήταν στην Κάλιαρι, έμεινε ελεύθερος χθες από την Αλ Αχλί και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα 30 του ο 6 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο Αντέλ Τααράμπτ, ο… Μαροκινός Ζιντάν όπως τον αποκαλούσαν, είναι κι αυτός δίχως ομάδα. Πιο δημιουργικός χαφ με εξαιρετικά τεχνικά προσόντα και μια γεμάτη σεζόν στην Μπενφίκα. Αγωνίζεται ως κεντρικός και επιτελικός χαφ, είναι 33 ετών και προέρχεται από χρονιά με συνολικά 42 παιχνίδια, 5 ασίστ και ένα γκολ.

Ο γνωστός μας Μεχντί Αμπέντ είναι ελεύθερος εδώ και μια εβδομάδα. Δε χρειάζονται συστάσεις για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Πέρυσι ήταν στην Αλ Νασρ και στα 30 του αναζητά κι αυτός την επόμενή του ομάδα.

Εδώ και πολύ καιρό (αυτό σημαίνει ότι είναι δίχως ομάδα για περίπου δυο μήνες…) είναι ελεύθεροι παίκτες όπως οι Τσέκα, Ζακάρια και Ντρινκγουότερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...