ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τι θα γίνει με το ‘The Crown’ του Netflix μετά τον θάνατο της Ελισάβετ;

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε την Πέμπτη (8/9) η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Μεγάλης Βρετανίας.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε την Πέμπτη (8/9) η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Μεγάλης Βρετανίας.

Επίδομα: Μπαίνουν άμεσα 210 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
Επίδομα: Μπαίνουν άμεσα 210 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων 269.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλεί ήδη -και το επόμενο διάστημα θα κορυφωθεί- ένα κύμα αλλαγών τόσο στην Αγγλία και γενικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και στον κόσμο. Ωστόσο, η απώλειά της θα προκαλέσει και… παράπλευρές συνέπειες.

Μια από αυτές τις αλλαγές αφορά το Netflix και μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της πλατφόρμας. Ο λόγος φυσικά για το «The Crown», που έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό.

Η σειρά ανοίγει μια «κλειδαρότρυπα» στη ζωή των μοναρχών της Μεγάλης Βρετανίας και η πιθανότητα να πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ πριν ολοκληρωθεί η σειρά έχει ήδη απασχολήσει το Netflix. Έτσι, οι υπεύθυνοι είχαν κινηθεί με τη φιλοσοφία «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του nypost.com, το Netflix έχει βρει τη λύση σε περίπτωση που η βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει. Στο πλαίσιο αυτό, θα γυρίσει επεισόδια τα οποία σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», δηλαδή του σχέδιο που περιγράφει τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται ήδη με τον θάνατό της.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.

Πηγή: iefimerida.gr

Μια ανάσα απ’ το θερμό επεισόδιο: Η άγρια μέρα που ο ελληνικός στρατός πήρε το ελεύθερο να ανοίξει πυρ πρώτος
Μια ανάσα απ’ το θερμό επεισόδιο: Η άγρια μέρα που ο ελληνικός στρατός πήρε το ελεύθερο να ανοίξει πυρ πρώτος 242.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close