ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τι θα γίνει με το ‘The Crown’ του Netflix μετά τον θάνατο της Ελισάβετ;

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε την Πέμπτη (8/9) η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Μεγάλης Βρετανίας.

Τι θα γίνει με το 'The Crown' του Netflix μετά τον θάνατο της Ελισάβετ;

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε την Πέμπτη (8/9) η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλεί ήδη -και το επόμενο διάστημα θα κορυφωθεί- ένα κύμα αλλαγών τόσο στην Αγγλία και γενικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και στον κόσμο. Ωστόσο, η απώλειά της θα προκαλέσει και… παράπλευρές συνέπειες.

Μια από αυτές τις αλλαγές αφορά το Netflix και μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της πλατφόρμας. Ο λόγος φυσικά για το «The Crown», που έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό.

Κρυφές δημοσκοπήσεις: Το ποσοστό-έκπληξη που δίνουν στον Τσίπρα εάν κάνει νέο κόμμα
Κρυφές δημοσκοπήσεις: Το ποσοστό-έκπληξη που δίνουν στον Τσίπρα εάν κάνει νέο κόμμα 249.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σειρά ανοίγει μια «κλειδαρότρυπα» στη ζωή των μοναρχών της Μεγάλης Βρετανίας και η πιθανότητα να πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ πριν ολοκληρωθεί η σειρά έχει ήδη απασχολήσει το Netflix. Έτσι, οι υπεύθυνοι είχαν κινηθεί με τη φιλοσοφία «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του nypost.com, το Netflix έχει βρει τη λύση σε περίπτωση που η βασίλισσα Ελισάβετ πεθάνει. Στο πλαίσιο αυτό, θα γυρίσει επεισόδια τα οποία σχετίζονται με την αληθινή επιχείρηση «Γέφυρα του Λονδίνου», δηλαδή του σχέδιο που περιγράφει τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται ήδη με τον θάνατό της.

«Έχουμε τη δική μας εκδοχή της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι», δήλωσε σχετική πηγή.

Πηγή: iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...