ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Ιταλία για το τουρνουά του Κάλιαρι ο Παναθηναϊκός (Pics)

Στο Κάλιαρι της Ιταλίας όπου και θα λάβει μέρος στο τουρνουά «City of Cagliari» βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Στην Ιταλία για το τουρνουά του Κάλιαρι ο Παναθηναϊκός (Pics)

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο των προπονήσεων στην Αθήνα, ενώ η συνέχεια της προετοιμασίας περιλαμβάνει συμμετοχή σε τουρνουά όπου το «τριφύλλι» θα τεθεί αντιμέτωπο με ισχυρούς αντιπάλους.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα λάβει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Κάλιαρι της Ιταλίας με την «πράσινη» να βρίσκεται ήδη εκεί.

Το Σάββατο θα λάβει χώρα το πρώτο σκέλος του τουρνουά, με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να παίζει κόντρα στη Σάσαρι, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, η Αρμάνι Μιλάνο θα έχει κοντραριστεί με την Βαρέζε.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα αγωνιστούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στον μεγάλο τελικό, ενώ πιο νωρίς θα λάβει χώρα ο μικρός τελικός ανάμεσα στους δύο ηττημένους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.