ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Η απίθανη «πράσινη» ανατροπή (Vid)

Το πιο χορταστικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες συνέβη τη σεζόν 2019-2020, με τον Παναθηναϊκό να κάνει την ολική ανατροπή από 0-2 και στο φινάλε να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η απίθανη «πράσινη» ανατροπή (Vid)

Στο ντέρμπι της σεζόν 2019-20 γράφτηκε μια από τις πιο εντυπωσιακές σελίδες στην ιστορία του αθηναϊκού ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με σκορ 3-2 ανατρέποντας το 0-2 του πρώτου μέρους.

Ο Μπακάκης με τρομερό σουτ στο 18ο λεπτό έκανε το 1-0, ενώ ο Ολιβέιρα έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ στο 36ο λεπτό. Η Ένωση θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ αλλά βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Σωκράτη Διούδη που έπιανε τα πάντα μετά το 2-0 και ουσιαστικά είναι αυτός που έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης.

Στο 67′ ο Μακέντα από αριστερά μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1. Η ορμή του Παναθηναϊκού σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα μετατράπηκε σε νέο γκολ στο 70′ από τον Περέα. Το ματς είχε έρθει τούμπα και θα μπορούσε να το πάρει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελικά η μπίλια έκατσε στο πράσινο, καθώς στο 87′ ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3-2 χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.