ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δυνατό τεστ στην Ιταλία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντιναμό Σάσαρι (21:30) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Δυνατό τεστ στην Ιταλία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντιναμό Σάσαρι (21:30) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι “πράσινοι”, μετά τη νίκη του επί του Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, συνεχίζουν την προετοιμασία τους και έχουν μπροστά τους ένα πιο δυνατό τεστ, στο πλαίσιο του τουρνουά στο Κάλιαρι.

Αντιμετωπίζουν σήμερα την Ντιναμό Σάσαρι στον ημιτελικό (Αρμάνι Μιλάνο – Βαρέζε το άλλο παιχνίδι) με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Απόντες θα είναι οι Γιώργος Παπαγιάννης και Μάριους Γκριγκόνις που βρίσκονται στο Ευρωμπάσκετ. Η ιταλική ομάδα θα παραταχθεί στο τουρνουά χωρίς έξι παίκτες και συγκεκριμένα τους, Τόνουτ, Ντατόμε, Ρίτσι, Μέλι, Φόιτμαν και Μπιλίνγκα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Aρμάνι Μιλάνο – Βαρέζε 19:00

Ντιναμό Σάσαρι – Παναθηναϊκός 21:30

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Μικρός τελικός 19:30

Mεγάλος τελικός 21:30

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.