ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

NBA: Ακραία αύξηση στο salary cap και αλλαγή δεδομένων!

Σε νέα αύξηση του salary cap οδηγείται το NBA, με το ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ να αναφέρει ότι από την επόμενη σεζόν θα φθάσει τα 134 εκατομμύρια δολάρια.

NBA: Ακραία αύξηση στο salary cap και αλλαγή δεδομένων!

Αυτό σημαίνει ότι κάθε ομάδα θα μπορεί να ξοδέψει τη σεζόν 2023-24, 10,4 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα, σε σχέση με τη φετινή σεζόν ή ένα “μεσαίο” συμβόλαιο παίκτη, με τα σημερινά δεδομένα.

Αντίστοιχα, το όριο του φόρου θα φθάσει τα 162 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο NBA. Κερδισμένοι θα είναι φυσικά οι αθλητές που θα διεκδικούν μερίδιο από ακόμη μεγαλύτερη “πίτα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.