ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Πολλά κέρδη αν νικήσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός – Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα πολλαπλά οφέλη του Παναθηναϊκού σε πιθανή νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα και το πως θα μπει στο ματς η ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Δεσύλλας: «Πολλά κέρδη αν νικήσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς»

Κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό ενδεχόμενη επικράτηση του επί της ΑΕΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Παναθηναϊκό, έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το 4Χ4. Είναι δύσκολο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Και να μην πάρει τη νίκη, φυσικά και δεν καταστρέφεται, είναι πολύ νωρίς. Δεν πάει με αυτό το σκεπτικό ο Παναθηναϊκός, αφού αν πάρει το τρίποντο, θα έχει πολλά κέρδη. Πρώτον, τη διατήρηση του απόλυτου. Επίσης, θα στείλει ένα μήνυμα ότι μπορεί να παίρνει και τα ντέρμπι και να κάνει πρωταθλητισμό. Θα βάλει μεγάλη πίεση στην ΑΕΚ, με το -6 και το Αγρίνιο να ακολουθεί. Είναι πολλά τα οφέλη», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στην 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γκάνεα, Μάγκνουσον, Σάρλια ή Πούγγουρας, Τσέριν, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ είναι οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.623 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δεσύλλας μετέφερε την αίσθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει πιεστικά, για να πρεσάρει στο ξεκίνημα, αλλά θα έχει και υπομονή στο παιχνίδι του, αφού το ματς μπορεί να κριθεί ακόμα και στο 90’.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...