ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από την Σάσαρι

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Σάσαρι με 79-75, παρότι κατάφερε να προηγηθεί με 67-72 δύο λεπτά πριν το τέλος. Καλή η εικόνα του τριφυλλιού σε γενικές γραμμές, αλλά είχε και κενά διαστήματα.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από την Σάσαρι

Την ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στη φιλική αναμέτρηση με την Σάσαρι με 79-75. Οι πράσινοι είχαν καλή εικόνα σε γενικές γραμμές, ωστόσο παρουσίασαν και κενά διαστήματα.

Το ματς

Αμυντικά είχε προβλήματα στις επιστροφές, όπως και στις συνεννοήσεις μεταξύ των παικτών με αποτέλεσμα η Σάσαρι να κρατήσει το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της πρώτης περιόδου. Βέβαια με το αρχικό «μούδιασμα» και το 14-8 των Ιταλών, οι «πράσινοι» βρήκαν λύσεις δια χειρός Μαντζούκα και Γουίλιαμς και έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο 20-22.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους και βρέθηκαν στο +14 (25-39), με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αλλάζει συνέχεια πρόσωπα και σχήματα. Οι Λι και Γουόλτερς άλλαζαν στη θέση του «άσου» και στο «δύο» υπήρχαν εναλλαγές του Μποχωρίδη και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τα ριμπάουντ (εκεί όπου έδειξε να έχει πρόβλημα απόντος και του Παπαγιάννη), βρήκε και το εύκολο καλάθι. Αν και το «τριφύλλι» πήγε στο ημίχρονο με τη διαφορά να έχει «ψαλιδιστεί» στο 36-44.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετά προβλήματα στην έναρξη της τρίτης περιόδου, με τη Σάσαρι να βρίσκει την ευκαιρία όχι μόνο να μειώσει αλλά και να περάσει μπροστά. Οι «πράσινοι» δεν είχαν καλή κυκλοφορία στην επίθεση, ενώ έχαναν τα ριμπαόυντ. Οι Ιταλοί ισοφάρισαν σε 46-46 στο 25′, ενώ πήραν διαφορά 5 πόντων 59-54 στο 29′, με τον Λι με δύο κλεψίματα στο φινάλε και τον Ουίλιαμς να τελειώνει τις φάσεις την επίθεση να φέρνει το «τριφύλλι» σε απόσταση βολής (58-58).

Οι «πράσινοι» στη τελευταία περίοδο άφησαν πίσω τους το προβληματικό πρόσωπο που έδειξαν στο τρίτο δεκάλεπτο και με τους Ουίλιαμς, Λι και Γκουντάιτις να βγαίνουν μπροστά προηγήθηκαν με 59-63 στο 32′ και με +8 (62-70) στο 35′. Η Σάσαρι όμως εκμεταλλεύτηκε τις σημαντικές απουσίες του Παναθηναϊκού, «ροκάνισε» τη διαφορά και μείωσε σε 67-72 στο 38′ και στη συνέχεια σε 70-72 στο 39′, για να πάρει τη νίκη με κάποια τυχερά σουτ στο τέλος του αγώνα με 79-75.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 36-44, 59-58, 79-75

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...