ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τον κόσμο και ψυχολογία για το «τρίποντο» στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν!

Στο πρώτο μεγάλο crash test στη φετινή Super League, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (21:30, Cosmote Sports 1/Panathinaikos24.gr) στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και καλείται να δείξει συνέπεια στην ανοδική του πορεία μπροστά στο κατάμεστο γήπεδό του.

Με τον κόσμο και ψυχολογία για το «τρίποντο» στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν!

Στο πρώτο μεγάλο crash test στη φετινή Super League, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (21:30, Cosmote Sports 1/Panathinaikos24.gr) στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και καλείται να δείξει συνέπεια στην ανοδική του πορεία μπροστά στο κατάμεστο γήπεδό του.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο, δύσκολο παιχνίδι της σεζόν καλούνται να πάρουν μία ακόμα νίκη και να κάνουν το 4Χ4 στο πρωτάθλημα, που θα τους διατηρήσει μόνους πρώτους και αήττητους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο «τριφύλλι» υπάρχει καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες αλλά και το γεγονός πως έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στα τρία παιχνίδια που έχουν προηγηθεί. Αυτά σε συνάρτηση με την κατάμεστη Λεωφόρο και τη βοήθεια που θα προσφέρουν οι 16.000 οπαδοί που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας κάνουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αισιοδοξούν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έρχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, καθώς η «Ένωση» μετρά ήδη μία ήττα, όντας τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και στις δύο πλευρές. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός είδε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τους Σένκεφελντ και Μπερνάρντ να δηλώνουν παρών, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως αμφότεροι θα μείνουν στον πάγκο. Από την πλευρά τους ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τον Στίβεν Τσούμπερ.

Σε ότι αφορά την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ο Κώτσιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γκάνεα στο αριστερό και οι Πούγγουρας και Μάγκνουσον θα συνθέσουν το δίδυμο στα στόπερ. Ο Πέρεθ θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ, με τους Κουρμπέλη και Τσέριν ως εσωτερικούς μέσους. Τέλος, ο Παλάσιος θα είναι στο δεξί «φτερό» της επιθέσεις, ο Κανταλαπιέδρα στο αριστερό και ο Σπόραρ στην κορυφή.

Ο Βούλγαρος, Γκεόργκι Καμπάκοφ από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα είναι αυτός που θα σφυρίξει στο παιχνίδι. Ο 36χρονος ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάρτιν Μαργκαρίτοφ και Ντίγιαν Βαλκόφ, 4ος θα είναι ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Ιβάιλο Στογιάνοφ και Πετρόπουλος.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sports 1, ενώ θα υπάρξει και αναλυτικό ρεπορτάζ από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.