ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Ατμόσφαιρα από από άλλο πλανήτη, είμαστε ακόμη στην αρχή»

Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μίλησε ο Αντράζ Σπόραρ, με τον Σλοβένο φορ να λέει πως ήταν κάτι που δεν έχει ζήσει ξανά σε άλλη χώρα.

Σπόραρ: «Ατμόσφαιρα από από άλλο πλανήτη, είμαστε ακόμη στην αρχή»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντράζ Σπόραρ:

Για την πρώτη του εμπειρία σε ελληνικό ντέρμπι:

«Ήταν κάτι που δεν έχω ζήσει σε άλλη χώρα. Ήταν μία ατμόσφαιρα από από άλλο πλανήτη, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε με την πολύ καλή δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι είμαι σίγουρος πως όλες οι ομάδες θα τα βρουν δύσκολα απέναντί μας.»

Πως το έζησε και που κρίθηκε το ντέρμπι:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Είχαμε πολύ καλή αντίδραση στο γκολ που δεχτήκαμε και ανατρέψαμε το σκορ από 0-1 σε 2-1. Είχαμε ευκαιρίες, δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη, είχαμε πολύ όρεξη, αξίζαμε τη νίκη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε. »

Για την εκτέλεση του πέναλτι:

«Όταν είχα έρθει είχα μιλήσει με τον προπονητή, μου είπε πως θα εκτελώ και εγώ. Όταν έφτασε εκείνη η ώρα συνεννοηθήκαμε με τα μάτια να το εκτελέσω εγώ. Έτσι έγινε και στο πρώτο όπου αποφασίσαμε να το βαρέσει αυτός. Σημασία δεν έχει ποιος το εκτελεί αλλά η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.»

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι σημαίνει το 4X4 που έχει ο Παναθηναϊκός:

«Σημαίνει πως κρατάμε το απόλυτο. Έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι πίσω μας. Από εκεί και πέρα είναι ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια που πετυχαίνουμε τους στόχους και βλέπω το επόμενο Σάββατο σε μία πάλη γεμάτη Λεωφόρο, με μία τρελή ατμόσφαιρα να κερδίσουμε άλλους τρεις πόντους. Είμαστε ακόμη στην αρχή.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...