ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινο» +4 επί του Ολυμπιακού μετά από σχεδόν 11 χρόνια!

Δέκα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο +4 από τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Πράσινο» +4 επί του Ολυμπιακού μετά από σχεδόν 11 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δίκαια και ξάστερα της ΑΕΚ με 2-1, σε ένα ματς που μπορούσε να λήξει άνετα και 4 και 5-1, αν κάτσει και δει κανείς τα highlights του ματς.

Το τριφύλλι με τη νίκη αυτή έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε συνδυασμό με το 1-1 του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο, οι πράσινοι ξέφυγαν με τέσσερις βαθμούς από την ομάδα του Πειραιά για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 11 χρόνια.

Η προηγούμενη διαφορά που είχε βρεθεί σε ανάλογη ή μεγαλύτερη απόσταση από τον “αιώνιο” αντίπαλό του, ήταν τον Νοέμβριο του 2011. Τότε με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην κορυφή με 23 βαθμούς, έχοντας  δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ ο Ολυμπιακός που επίσης υπολείπονταν δύο ματς, ήταν 3ος με 18 β.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...