ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την ΑΕΚ, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ, σε ένα ματς που με βάση τις ευκαιρίες το τριφύλλι έπρεπε να επικρατήσει με έναν πιο εκκωφαντικό τρόπο. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την ΑΕΚ, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε!

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ. Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια. Στο ματς με την ΑΕΚ το τριφύλλι το φώναξε με τον πιο δυνατό τρόπο. Οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα. Σε ένα ματς που έπρεπε να είναι 2-0 στο 30΄. Πως θα γινόταν αυτό; Αν οι πράσινοι στο 5΄ είχαν σκοράρει με τον Σπόραρ και αν η κεφαλιά του Κουρμπέλη στο 26΄ το ματς θα ήταν 2-0.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Πινέδα στο 36ο λεπτό, μετά από ένα λάθος του Ρούμπεν. Οι πράσινοι από το σημείο αυτό και μετά αντί να… πέσουν, ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σπόραρ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χατζισαφί, με τον Βούλγαρο διαιτητή να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Εκεί ανέλαβε ο Αϊτόρ που έφερε το ματς στα ίσα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκάνεα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Λιβάι Γκάρσια, με τον Σπόραρ να κάνει το 2-1.

Στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της, όμως το τριφύλλι είχε το πάνω χέρι στο ματς στη συνέχεια και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Αν το σουτ του Παλάσιος πήγαινε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι, αν ο Αϊτόρ από το σημείο του πέναλτι είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα και όχι και αυτός στο δοκάρι. Αν ο Παλάσιος στις καθυστερήσεις είχε πασάρει στον ολομόναχο Ιωαννίδη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος κι αυτό φάνηκε σε κάθε τομέα. Η ΑΕΚ έκανε την προσπάθειά της, αλλά οι πράσινοι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το τριφύλλι έχει χτίσει ένα μέταλλο και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ματς. Παρότι έπαιζε με μη βασικούς στην άμυνα, οι πράσινοι… έτρωγαν σίδερα. Παρότι ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο Παναθηναϊκός παίζει ποδόσφαιρο και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι η καλύτερη ομάδα στον πρωτάθλημα. Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ήταν ξεκάθαρα δικό του και έδωσε ένα μήνυμα προς όλους τους αντιπάλους του. Η ΑΕΚ λοιπόν ήταν χειρότερη βάση ευκαιριών και με όλα αυτά που λένε από την αντίπαλη πλευρά προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί τα αγωνιστικά προβλήματα.

Τι να κάνουμε τώρα; Το ματς έπρεπε να λήξει 4 ή 5-1. Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός στο σύνολο του αγώνα ήταν πολύ καλύτερος. Το σκορ έπρεπε να ήταν πιο εκκωφαντικό. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.