ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Panathinaikos24 podcast: «Ο Αλμέιδα έπαθε… Λουτσέσκου» (aud)

Ο Τάκης Τσιρτσώνης στο νέο επεισόδιο του podcast "Η γκρίνια φέρνει γκίνια"!

Panathinaikos24 podcast: «Ο Αλμέιδα έπαθε... Λουτσέσκου» (aud)

Ο Τάκης Τσιρτσώνης στο νέο επεισόδιο του Podcast αναλύει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ την 4η αγωνιστική στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός που έχει πάρει έναν μικρό βαθμολογικό αέρα με το 4 στα 4, αλλά η σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Το τριφύλλι που πήρε μια δίκαιη νίκη επί της ΑΕΚ, το μεγάλο παιχνίδι του Αϊτόρ και η γενικότερη καλή παρουσία της ομάδας.

Ο Αλμέιδα που… έπαθε Λουτσέσκου και τα γέλια που προκαλεί το γεγονός ότι παρουσιάζουν τον Παναθηναϊκό ως… άρχοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η διαχείριση του Γιοβάνοβιτς και η συνέχεια που είναι ακόμα πιο δύσκολη και θέλει προσοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE