ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Βράνκοβιτς

Παρελθόν από την ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας, αποτελεί ο άλλοτε σπουδαίος άσος του «τριφυλλιού», Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Τέλος ο Βράνκοβιτς

Την αποτυχία της Εθνικής Κροατίας για διάκριση στο Ευρωμπάσκετ, φαίνεται πως χρεώθηκε ο άλλοτε σπουδαίος άσος του Παναθηναϊκού, Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Η σπουδαία δόξα του κροατικού μπάσκετ, είχε αναλάβει τα ηνία της ομοσπονδίας στη χώρα του, αλλά ο αποκλεισμός από τη Φινλανδία και μια σειρά από άλλα γεγονότα, τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από τον τελευταίο αγώνα της Κροατίας στο EuroBasket, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της αποτυχίας.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λυπάμαι για τους φιλάθλους που παρέχουν την πλήρη στήριξή τους σε αυτή την ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκω λύσεις που θα βελτίωναν την κατάσταση.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα και την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς το προπονητικό επιτελείο και το ιατρικό τιμ. Επίσης, ευχαριστώ τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας για την στήριξη τα προηγούμενα έξι χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.