ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Καταλάβετέ το, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και με 50-50 δεν φοβάται κανέναν!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη πεντακάθαρη νίκη επί της ΑΕΚ, που δίνει ώθηση στην ομάδα και δείχνει στους αντιπάλους, ότι επέστρεψε και αυτοί το ρίχνουν στην... διαιτησία.

Καταλάβετέ το, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και με 50-50 δεν φοβάται κανέναν!

Προηγήθηκε η ΑΕΚ με 0-1 κόντρα στην ροή του αγώνα. Ε και τι έγινε; Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς φέτος είναι έτοιμος για πρωταθλητισμό και μέσα σε τρία λεπτά στρίμωξε την ΑΕΚ, κέρδισε δύο πεντακάθαρα πέναλτι έκανε το 2-1 και στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες για να βάλει και τρίτο και τέταρτο. Και για αυτό φταίει ο Παναθηναϊκός. Για το γεγονός, ότι δεν έκανε τρία και τέσσερα γκολ. Κατά τα άλλη η ομάδα έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι, η μάλλον στο πιο δύσκολο παιχνίδι, ότι έχει μέταλλο και στόφα για να κάνει πρωταθλητισμό.

Από κει και πέρα αυτό, που γίνεται από χθες με την ΑΕΚ, που έβγαλε και ανακοίνωση επειδή μάλλον δεν ήθελε να δοθούν τα δύο καθαρά πέναλτι και επειδή δεν αντέχει την ήττα δείχνει, ότι δεν έχει καμία διαφορά στην αντιμετώπιση της ήττας από τον Ολυμπιακό.

Μέχρι και τον Αλμέιδα έβαλαν και μίλησε για την διαιτησία την στιγμή, σαν άλλος… Μαρτίνς πριν φύγει. Και φυσικά ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που δεν κέρδισε τον Βόλο έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, επειδή δεν κράτησε 15 λεπτά καθυστέρηση και κράτησε μόλις…7 και επειδή δεν έδωσε πέναλτι σε φάση που παίκτης του πατάει την μπάλα και πέφτει κάτω.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτά γίνονται από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, διότι δεν αντέχουν το 50-50 και τον Παναθηναϊκό δυνατό. Ας καταλάβουν και οι δύο και ο ΠΑΟΚ, ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και με 50-50 διαιτησία δεν έχει λόγο να ανησυχεί.

Αντίθετα οι άλλοι φαίνεται, ότι θέλουν εύνοια για να μπορούν να κερδίζουν παιχνίδια . Ε λοιπόν ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, έχει τον καλύτερο προπονητή μακράν του δεύτερου, έχει την πιο καλή ομάδα μακράν της δεύτερης και χρειάζεται να συνεχίσει έτσι, για να τους κάνει δύσκολη την ζωή και να συνεχίζουν να βγάζουν ανακοινώσεις…

*Καταλαβαίνετε τώρα γιατί πήγαν να βάλουν τον Σιδηρόπουλο σε αυτό το ματς, αλλά η κινητοποίηση του Παναθηναϊκού το απέτρεψε και ήρθε ένας διαιτητής, που απέφυγε τα πολλά σφυρίγματα και άφησε το παιχνίδι να παιχτεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.