ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Αϊτόρ: Ο πιο επιδραστικός παίκτης του «πράσινου» ρόστερ! (Vids)

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει πατήσει τέρμα το γκάζι και οδηγεί τον Παναθηναϊκό εκ του ασφαλούς στην κορυφή. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Αϊτόρ:  Ο πιο επιδραστικός παίκτης του «πράσινου» ρόστερ! (Vids)

Ο Παναθηναϊκός τρέχει μόνος και αήττητος στη βαθμολογία, πήρε το βράδυ της Κυριακής το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ και στοχεύει στα επόμενα ματς, τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή όπου εκεί θα υπάρξει χρόνος για χαλάρωση και πολύτιμες ανάσες.

Οι «πράσινοι» φωνάζουν φέτος πως θέλουν το πρωτάθλημα και όλος ο οργανισμός έχει συσπειρωθεί γύρω από το μεγάλο στόχο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει να διατηρεί το προφίλ τόσο της ομάδας, όσο και των παικτών του σε χαμηλό τέμπο, όμως η αλήθεια είναι, πως δεν μπορεί να μην κομπάζει από υπερηφάνεια για τα βήματα προόδου που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του.

Πέρα από τη συνολική και τη μεγάλη εικόνα της ομάδας, τα βλέμματα όλων δεν μπορούν να μην στραφούν και στους υποστηρικτές αυτού του project, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους παίκτες που αποτελούν την πιο ζωτική αρτηρία για να λειτουργήσει εύρυθμα το «πράσινο» σώμα. Ένας απ΄ αυτούς φυσικά είναι και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα έργα και οι ημέρες του Ισπανού εξτρέμ έχουν αρχικά καταγραφεί απ΄ όλους σε τούτη εδώ την ιστοσελίδα. Ο Αϊτόρ «τρέχει» ένα απίστευτο σερί από την περσινή σεζόν που γύρισε το κουμπί στο τούρμπο και συνεχίζει.

Εμφανίσεις γεμάτες, δεν πρέπει να υπάρχει σπιθαμή χόρτου στη Λεωφόρο που να μην έχει τα χνάρια του. Με τον Ιωνικό σκόραρε, με τον ΟΦΗ σέρβιρε στον Σπόρερ, με τη διαδικασία στο repeat. Είτε με γκολ, είτε με ασίστ.

Στο πρόσφατο ματς με το Λεβαδειακό μάλιστα, αγωνίστηκε και σε νέα θέση, αυτή του δεκαριού. Τα πήγε περίφημα σε σημείο μάλιστα να κληθεί ο Γιοβάνοβιτς να δώσει απαντήσεις για την αγωνιστική άνοδο του Ισπανού, αλλά και την προσωπικότητα που βγάζει.

Παραθέτουμε αυτούσια τη δήλωση του Σέρβου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το φινάλε με το Λεβαδειακό: «Όπως ξέρετε αποφεύγω να σχολιάζω τις αποδόσεις των παικτών μου. Για τον Αϊτόρ αυτό που μπορώ να πω είναι πως πέρα από το ταλέντο που διαθέτει και την αγωνιστικότητα που τον διακρίνει, τακτικά είναι ένας παίκτης εξαιρετικά εκπαιδευμένος και έχει μια τρομερή τακτική σκέψη ανάλογα με το που αγωνίζεται. Εύκολα καταλαβαίνει και κατανοεί του ρόλους και τις θέσεις που παίζει είτε αριστερά-δεξιά ή στο κέντρο. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την εικόνα του καθώς έχει αυτοπεποίθηση κάτι που έχει αναπτύξει περισσότερο από την περσινή σεζόν».

Ο Ισπανός λοιπόν, με τον Γιοβάνοβιτς απελευθερώθηκε βρήκε ένα περιβάλλον που του ταίριαζε -καμία απολύτως σχέση η πρώτη του σεζόν στην ομάδα- και δείχνει με όσα πράττει εντός αγωνιστικού χώρου πως ανταποδίδει όσα του έδωσε ο προπονητής του.

Με την ΑΕΚ είχε γκολ, είχε δοκάρι, είχε τα πάντα. Όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να παίζει στον Παναθηναϊκό, τον κανονικό, των τίτλων, των διακρίσεων στην Ευρώπη που άφηνε άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Πλέον με το συμβόλαιό του να μπαίνει στην τελική του ευθεία, ο Παναθηναϊκός πρέπει άμεσα να τον καλέσει για ανανέωση.

Έτσι, θα δείξει την εμπιστοσύνη στον παίκτη που τον έχει πάρει από το χεράκι όλη την ομάδα και η επίδρασή του ως τώρα είναι απόλυτα καταλυτική για να είναι ο Παναθηναϊκός, μόνος πρώτος και με διαφορά από τον ανταγωνισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.