ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος: «Απέρριψε πολλές προτάσεις ο Παναθηναϊκός για μένα»

Ο Καρλίτος σε δηλώσεις του στην Πολωνία αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Καρλίτος: «Απέρριψε πολλές προτάσεις ο Παναθηναϊκός για μένα»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήταν μια δύσκολη μεταγραφή για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα, είχα ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και υπήρχε άλλος ένας χρόνος συνεργασίας. Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε αρκετές προτάσεις για την παραχώρηση μου, κάποιες πολύ υψηλές. Στην αρχή, απορρίφθηκαν όλες.

Γνωρίζω ότι είπαν όχι σε 6-7 διαφορετικές προτάσεις και δεν ήθελαν να με πουλήσουν για μεγάλο διάστημα. Αυτό δυσκόλεψε την εύρεση λύσης για την αποχώρηση μου και τη μεταγραφή στη Λέγκια. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Πρέπει να παραδεχθώ ότι έπαιξα μεγάλο ρόλο σε αυτό, καθώς πίεζα συνεχώς για να αλλάξω σύλλογο. Και τελικά είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό, γιατί τελικά με κατανόησαν και συμφώνησαν στην μεταγραφή».

Ισχύει ότι άφησες 150.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή;

«Ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Σε κάποιο σημείο, τα πράγματα είχαν κολλήσει, όμως υπήρξε ομαδική προσπάθεια ώστε να φτάσουμε στο τέλος».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...