ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ισχυροί «πράσινοι» δεσμοί με τον Εχίνο Σπορ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την συμπόρευση του με την πράσινη ομάδα της Ξάνθης, Εχίνος Σπορ, και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Ισχυροί «πράσινοι» δεσμοί με τον Εχίνο Σπορ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. πλέον συνεργάζεται επίσημα με την ομάδα του Εχίνου Σπορ και σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία στο ποδόσφαιρο σάλας

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε:

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα του Εχίνου Σπορ μια ομάδα που είναι ομόχρωμη και τρέφουμε συναισθήματα συμπάθειας.

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών πάνω στο αγώνισμα του ποδοσφαίρου σάλας».

Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση της διοίκησης του Εχίνου Σπορ μέσω του δημιουργού της Εκρέμ Καμπούρ αυπογραμμίζοντας «Είναι μεγάλη η τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε στο κομμάτι του ποδοσφαίρου σάλας».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του Εχίνος Σπορ

https://www.facebook.com/Exinosspor1999

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.