ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν προχωράει ούτε του Οσόριο – Κοιτάει άλλες περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Τζόναθαν Οσόριο θέλει να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το Μουντιάλ και έτσι η περίπτωσή του δεν προχωράει.

Δεν προχωράει ούτε του Οσόριο - Κοιτάει άλλες περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός

H μεταγραφική περίοδος φτάνει στο φινάλε της και οι πράσινοι προσπαθούν να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή. Το τριφύλλι τα τελευταία 24ωρα είχε κάνει focus σε δύο περιπτώσεις. Σε αυτή του Κρίστενσεν και αυτή του Οσόριο. Από χθες το βράδυ του πρώτου άρχισε να δυσκολεύει πολύ. η Νόρτζελαντ δεν θέλει να τον παραχωρήσει, μιας και είναι ένας παίκτης του βασικού ροτέισον και η ομάδα της Δανίας διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεταγραφική περίοδος στην Δανία έχει κλείσει, οπότε δεν μπορεί και η Νόρτζελαντ να καλύψει το κενό του.

Την ίδια στιγμή δεν προχωράει ούτε η υπόθεση του Οσόριο. Από χθες το βράδυ, ωστόσο και με βάση τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το θέμα δεν θα προχωρήσει. Ο Καναδός έχει έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο και προτιμάει να παίξει πρώτα στο Μουντιάλ και στη συνέχεια να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλέον και με δύο μέρες να μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου μοιάζει πιθανό ακόμα και να μην ενισχυθεί η ομάδα στα χαφ, πράγμα που θα είναι μεγάλο ρίσκο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.