ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Στις 14 Σεπτέμβρη θα έχεις περισσότερα μεταγραφικά… δοκάρια απ’ ότι γκολ

Ο Βασίλης Μοιρώτσος σχολιάζει τις εξελίξεις για τους Οσόριο και Κρίστενσεν, για τους οποίους ο Παναθηναϊκός άργησε χαρακτηριστικά.

Στις 14 Σεπτέμβρη θα έχεις περισσότερα μεταγραφικά... δοκάρια απ' ότι γκολ

Άργησε ο Παναθηναϊκός να πάει στην απόκτηση χαφ, να μπει σε τελική ευθεία συζητήσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να κινδυνεύει ακόμα και να μην κάνει άλλη μεταγραφή. Ενώ χρειάζεται τουλάχιστον δύο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Όσο κι αν θέλεις να το δεις με καλή διάθεση το όλο ζήτημα, μοιάζει… εγκληματικό να μείνει η ομάδα χωρίς άλλες λύσεις. Τι θα συμβεί, για παράδειγμα, αν τραυματιστεί ο Ρούμπεν; Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Οι εξελίξεις με τον Οσόριο και τον Κρίστενσεν αποδεικνύουν το λάθος που έκανε ο Παναθηναϊκός. Στις 14 Σεπτεμβρίου καμία ομάδα δεν πρόκειται να δεχτεί να δώσει βασικό ποδοσφαιριστή της, εκτός αν η πρόταση είναι από εκείνες που απλά δεν μπορούν να αρνηθούν. Η Νόρτζελαντ κάνει πρωταθλητισμό στη Δανία και ο Κρίστενσεν είναι βασικός ποδοσφαιριστής της. Πως να τον δώσει, όταν δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει;

Σκεφτείτε το ανάποδα. Θα έδινε αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός τον Ρούμπεν; Σε καμία περίπτωση. Εδώ πέρσι δεν έδωσε – και καλά έκανε – τον Μαουρίσιο στις 15 Αυγούστου γιατί δε γνώριζε αν θα βρει άλλον. Η περίπτωση του Οσόριο είναι διαφορετική, αλλά και εδώ έχει λογική αυτό που ο παίκτης υποστηρίζει, βάσει του ρεπορτάζ.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ότι δηλαδή θέλει πρώτα να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να εξετάσει τις επιλογές του. Το Μουντιάλ είναι σε δύο μήνες και ο Καναδός ξέρει πως με ένα καλό τουρνουά θα πέσουν πάνω του τα μάτια και από μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Δεν έχει κανέναν λόγο λοιπόν να βιαστεί για να υπογράψει κάπου, όταν ξέρει πως μπορει να έχει περισσότερες επιλογές σε τρεις μήνες από σήμερα και ίσως και καλύτερες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτά τα μεταγραφικά… δοκάρια θα έπρεπε να τα περιμένει ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πλέον ο χρόνος πιέζει αφόρητα και το ενδεχόμενο να μη γίνει άλλη κίνηση είναι υπαρκτό. Ίσως πάντως είναι τώρα η στιγμή που πρέπει και η διοίκηση να το πάρει πάνω της, όπως έκανε σε ορισμένες περιπτώσεις και πέρσι. Επιλογές υπάρχουν, για παράδειγμα ο Πάολο Φερνάντες είναι ξεκάθαρο ότι πωλείται από τον Βόλο και αν του παρουσιάσεις μια καλή προοπτική, τότε τον παίρνεις… χθες.

Και υπάρχουν κι άλλοι “Πάολο Φερνάντες” που μπορούν να σου γεμίσουν το ρόστερ. Αλλά στις 14 Σεπτεμβρίου πρέπει να πληρώσεις για να τους πάρεις. Πολλές φορές και υπεραξία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...