ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Τι συμβαίνει με Κρίστενσεν και Οσόριο»

Ακούστε τι ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογίαννης για τις δύο περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τους πράσινους και όχι μόνο.

Ακούστε τι ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογίαννης για τις δύο περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τους πράσινους και όχι μόνο.

«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ
«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ 16.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τον Κρίστενσεν υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με τη Νόρτζελαντ για την απόκτησή του. Ωστόσο όπως είναι γνωστό η ομάδα του παίκτες δεν είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει (έχει αρνηθεί μέχρι τώρα) καθώς επιθυμεί να τον διατηρήσει στην ομάδα της μέχρι και το τέλος της σεζόν, καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου για να καλύψει το κενό του.

Μάλιστα, ο Τάσος Νικολογιάννης επεσήμανε ότι -επειδή ο παίκτης αρέσει πολύ στον Γιοβάνοβιτς- εάν -τελικά- αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησής του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, τότε δεν θα αφεθεί η περίπτωσή του αλλά θα γίνουν επαφές με τον παίκτη για την απόκτησή του στην επόμενη, καθώς το συμβόλαιό του οδηγείται στη λήξη του.

Το άλλο όνομα που αναφέρεται στα μεταγραφικά της ομάδας είναι του Οσόριο. Ο Καναδός όμως για τους δικούς του λόγους επιθυμεί να λήξει το συμβόλαιό του που είναι προς τη λήξη του και μετά, ως ελεύθερος να αναζητήσει ομάδα.

Με τα δεδομένα αυτά οι πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση παίκτη, με το ενδεχόμενο να μην γίνει -τελικά- κάποια μεταγραφή να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο!
Όχι, όχι μην διώχνετε τον Αβιλα, τον θέλουμε και στον δεύτερο γύρο! 6.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close