ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση Super League: «Δεν είχαμε καμία απολύτως ενημέρωση»

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας κατά της ΑΕΚ.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση Super League: «Δεν είχαμε καμία απολύτως ενημέρωση»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση αναφορικά με την ανακοίνωση της Super League κατά της ΑΕΚ. τονίζοντας ότι δεν ενημερώθηκε. Επίσης, το τριφύλλι σημείωσε ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα θα πρέπει να προηγείται ψηφοφορία.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τελευταία ανακοίνωση της Super League. Ειναι αυτονόητο ότι για ένα τόσο σοβαρό θεμα, όπως αυτό της ανακοίνωσης κατά μέλους της Λιγκας, θεσμικά και αυτονόητα επιβάλλεται να προηγείται ψηφοφορία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.