ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός, απόλαυση ο Μπιλάλ! (Vids)

Απολαυστική πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στο Youth League! Οι «πράσινοι» με τον εντυπωσιακό Μπιλάλ να βρίσκει δίχτυα πέντε φορές (2΄, 30΄, 49΄, 58΄ και 66΄), τον Φρόκου (45΄ και 45+1΄) και τον Νταμπίζα (90+2΄), συνέτριψαν την Σλάβια Σόφιας 8-0 και ήδη σκέφτονται την επόμενη φάση στη διοργάνωση.

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός, απόλαυση ο Μπιλάλ! (Vids)

Εντυπωσιακή «πρώτη» εμφάνιση στο youth league για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να κάνει πάρτι κόντρα στην Σλάβια Σόφιας και να μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 5ης Οκτωβρίου.

Οι «πράσινοι» του Βαγγέλη Σάμιου είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Μπιλάλ που πέτυχε πέντε τέρματα έπειτα από πέντε μήνες που έπαιξε το τελευταίο επίσημο ματς, τον Φρόκου που βρήκε δίχτυα δις και τον Νταμπίζα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος από τη σέντρα της αναμέτρησης, βρήκε γκολ από τον Μπιλάλ μόλις στο 3΄, ενώ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στην επόμενη ακριβώς φάση μετά τη σέντρα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» δεν άφηναν την Σλάβια να πάρει ανάσα, στη μοναδική της ευκαιρία είχε δοκάρι στο 27΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα (30΄) με τον Βολάκη να κάνει ό, τι θέλει από την αριστερή πλευρά και να πασάρει για τον Μπιλάλ που δεν αστόχησε για το 2-0. Από σκόρερ ο Αιγύπτιος νεαρός φορ, μετατράπηκε σε πασέρ, με τον Φρόκου να σκοράρει δύο κολλητά τέρματα ακριβώς στο 45΄ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το 4-0.

Στην επανάληψη, υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, ο Μπιλάλ βρήκε άλλα τρία γκολ, πέτυχε πέντε τέρματα συνολικά στο ευρύ 8-0 του «τριφυλλιού» που δείχνει πως το μέλλον στη συγκεκριμένη ηλιακή κατηγορία του ανήκει.

Το σκορ άλλαξε στο φινάλε με τον Νταμπίζα να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις για το 8-0, με τον Παναθηναϊκό πλέον, να σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλο στη διοργάνωση ο οποίος θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Τρέντσιγνκ-Ζαλγκίρις Βίλνιους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Σάμιος): Λίλο, Τσεβάς (72’ Σπαθάρης), Προδρομίτης, Πιτσώτης, Διαμαντής, Συμεωνίδης (59’ Νταμπίζας), Καλοσκάμης, Φρόκου (72’ Ποπιέλα), Κυριόπουλος (59’ Λιατίφης), Βολάκης, Μπιλάλ (72’ Λάζαρης).

ΣΛΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑΣ (Ιβάν Ιβανόφ): Ίλιεφ, Γιορντάνοφ (46’ Ραϊτσεφ), Γκεοργκίεφ (38’ Σοράκοφ), Ατανάσοφ (85’ Ναϊντένοφ), Ντολαφίεφ, Ενγκουέν, Στογιάνοφ, Πετρόφ, Στόινεφ (46’ Τραΐκοφ), Κεχάγιοφ (46’ Ραγκέλοφ), Ντιμιτρόφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...