ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

DailyMail: Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν – «Πιθανή απόπειρα δολοφονίας»

Το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε «επίθεση» σε μια απόπειρα δολοφονίας εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη DailyMail που επικαλείται «πληροφορίες εκ των έσω» από έναν ρωσικό λογαριασμό του Telegram.

DailyMail: Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν – «Πιθανή απόπειρα δολοφονίας»

Το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε «επίθεση» σε μια απόπειρα δολοφονίας εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη DailyMail που επικαλείται «πληροφορίες εκ των έσω» από έναν ρωσικό λογαριασμό του Telegram.

Η λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν χτυπήθηκε από ένα «δυνατό κρότο» στον «αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός», αναφέρει η DailyMail για τη φερόμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας.

Η DailyMail επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram, το οποίο κάνει συχνά αναρτήσεις με «πληροφορίες εκ των έσω» για το Κρεμλίνο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 6.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ορισμένοι είναι δύσπιστοι για το κανάλι General SVR στο Telegram, άλλοι λένε ότι είναι ένα από τα λίγα εξέχοντα κανάλια κατά του Πούτιν στη Ρωσία που παρέχει μια εικόνα για τα αληθινά γεγονότα στο Κρεμλίνο.

«Στο δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο της πομπής μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, [και] το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε γύρω τους χωρίς να σταματήσει [λόγω του] ξαφνικού εμποδίου ώστε να το παρακάμψει.

Στο αυτοκίνητο του Πούτιν «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός». Το αυτοκίνητο του Πούτιν «παρά τα προβλήματα στην οδήγησή του» βγήκε από το σημείο της επίθεσης για να φτάσει με ασφάλεια στην κατοικία του Ρώσου προέδρου.

«Εξαφανίστηκαν σωματοφύλακες του Πούτιν»

«Ο επικεφαλής της σωματοφυλακής [υπηρεσίας ασφαλείας] του προέδρου και πολλά άλλα άτομα έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και είναι υπό κράτηση», ισχυρίστηκε το κανάλι, χωρίς να κατονομάσει κανέναν.

«Ένας στενός κύκλος ανθρώπων γνώριζε για τη διαδρομή του προέδρου, και όλοι συνοδεύονταν από την προεδρική υπηρεσία ασφαλείας», αποκαλύπτει το κανάλι, προσθέτοντας ότι τρεις σωματοφύλακες του Πούτιν εξαφανίστηκαν, αυτοί δηλαδή που οδηγούσαν το πρώτο όχημα της αυτοκινητοπομπής.

«Η μοίρα τους είναι προς το παρόν άγνωστη. Το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν, βρέθηκε άδειο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό».

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.