ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάμιος: «Δεν λέει κάτι το σκορ – Ταλαντούχα και με μέλλον αυτή η ομάδα»

Όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Σάμιος μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σλάβια Σόφιας.

Σάμιος: «Δεν λέει κάτι το σκορ - Ταλαντούχα και με μέλλον αυτή η ομάδα»

Ο Βαγγέλης Σάμιος στις δηλώσεις του μετά την ευρεία νίκη με 8-0 της ομάδας Κ19 του Παναθηναϊκού επί της Σλάβια Σόφιας, σημείωσε πως αυτό που μετράει είναι η εικόνα των «πρασίνων» και όχι το σκορ, ενώ προέβλεψε πως το «τριφύλλι» θα έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Αυτό που θέλαμε εμείς χωρίς να ξέρουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου, είναι να δούμε την εικόνα των παιδιών σε ένα επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι, να δούμε στοιχεία που δουλεύουμε στην προπόνηση και την εκπαίδευσή τους.  Εμένα με αφήνει ικανοποιημένο πιο πολύ από το σκορ ότι είδαμε στο γήπεδο πράγματα τα οποία πραγματικά θέλουμε να τα βλέπουμε και θέλουμε να τα βγάζουν τα παιδιά μέσα από την εκπαίδευση. Το σκορ δεν λέει τίποτα, συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο».

Για το γεγονός πως οι «πράσινοι» έχουν καλή ομοιογένεια και αν θεωρεί πως αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη:

«Ναι θα έχει συνέχεια. Η διαδικασία της ακαδημίας είναι αυτή, κάθε χρόνο φτιάχνεις μία καινούργια ομάδα, Φέτος έχουμε την τύχη να έχουμε 14 παιδιά από την περσινή ομάδα, οι οποίοι πήραν πολλά παιχνίδια και παραστάσεις. Έτσι όπως βοήθησαν τα παιδιά του 2004, αυτοί που γεννήθηκαν το 2003, τώρα καλούνται τα παιδιά του 2004 να βοηθήσουν εκείνα του 2005 να ενταχθούν καλύτερα στο πρόγραμμα και στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Θεωρώ ότι το μέλλον μας ανήκει και ότι θα έχουμε καλή παρουσία στο θεσμό, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είμαστε ανταγωνιστικοί». 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Παυλάκης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς η κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι τρεις παίκτες που είναι γεννημένοι το 2003 (Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε σήμερα τους Μπιλάλ, Φρόκου και Λίλο):

«Ο κανονισμός της UEFA λέει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρία παιδιά του 2003. Εμείς αυτή τη στιγμή είχαμε τέσσερις. Το δίλημμα ήταν ανάμεσα στον τερματοφύλακά μας και τον Παυλάκη. Σήμερα έπαιξε ο Λίλο, αλλά στο άλλο ματς θα παίξει ο αρχηγός μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.