ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάμιος: «Θέλαμε αντίδραση και την δείξαμε – Ο Μπιλάλ έχει μέλλον και δεν σταματάει να δουλεύει»

Ο προπονητής της Κ19 του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σάμιος, αναφέρθηκε στη νικηφόρα πρεμιέρα του τρίφυλλου στο Youth League και στάθηκε στον Μπιλάλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάμιος:

Για το μεγάλο σκορ και αν το περίμενε:

«Αυτό το σκορ δεν το περίμενε κανείς από εμάς. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να βγάλουμε όσα πράγματα κάνουμε στην προπόνηση. Αυτό θέλαμε να δούμε από τα παιδιά. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και θέλαμε να δούμε την αντίδραση των παικτών μετά από μια τέτοια ήττα η οποία στο β΄ ημίχρονο ήρθε και με κάτω τα χέρια καθώς δεν προσπαθήσαμε καθόλου. Βγάλαμε πολύ καλή εικόνα και καλή αντίδραση, άσχετα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Θεωρώ πως τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο
Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο 43.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προσθήκες των δύο παικτών που δεν είναι μέλη της Κ19:

«Ο στόχος στην ουσία είναι αυτός. Για τα παιδιά που ανήκουν ηλικιακά σε παραπάνω κατηγορία να τους βλέπεις να παίζουν τόσο στην πρώτη όσο και στη β΄ ομάδα.

Ο Ένας είναι στην πρώτη ομάδα και είναι μεγάλη επιτυχία της ακαδημίας, ενώ ο άλλος είναι στη β΄ που και αυτό είναι επιτυχία. Όταν τους ζήτησα να έρθουν να παίξουν γιατί είχαν το δικαίωμα συμμετοχής, ήρθαν με πολύ μεγάλη χαρά και βοήθησαν πολύ για να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο».

Για τον Μπιλάλ που όσοι δεν τον ήξερα τον έμαθαν μετά και τα πέντε γκολ που σημείωσε:

«Είναι ένα παιδί που έχει δυνατότητες, αλλά θέλει ακόμα σε πολλά πράγματα αρκετή δουλειά. Γνωρίζει και ο ίδιος τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά του, είναι ένα πολύ ώριμο παιδί και δουλεύει ακόμα και στο επόμενο επίπεδο που βρίσκεται. Οπότε πιστεύω πως το μέλλον του ανήκει.

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 36.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close