ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φρόκου: «Αξίζαμε αυτή τη νίκη – Ήθελα πολύ να παίξω»

Ο Λεάντρο Φρόκου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Σλάβια Σόφιας στάθηκε στο πως ήρθε αυτή η εύκολη επικράτηση.

Φρόκου: «Αξίζαμε αυτή τη νίκη - Ήθελα πολύ να παίξω»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρόκου:

Για το ματς:

«Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι δείξαμε ποιοι είμαστε και με την εμφάνισή μας πιστεύω ότι αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε δει τη Σλάβια, αλλά όσο κυλούσε ο αγώνας βρήκαμε τα πατήματα μας και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ως μέλος της Πρώτης ομάδας επέστρεψε για να ενισχύσει την κ19:

«Το ζητούσα και εγώ πολύ αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήθελα πολύ να παίξω. Νιώθω άνετα σε αυτή την ομάδα και προσπαθώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.